
KODĖL RINKTIS „ŽEMAITIJOS PIENO“ JOGURTUS ?
Gaminama taikant pažangias technologijas.
Gaminami tik „gyvi“ jogurtai.
Naudojamos tik natūralių vaisių - uogų uogienės. Įvairūs skoniai leidžia pasirinkti mėgiamiausią.
Ekologiškų pieno produktų grupė „Dobilas“ – skirta itin išrankiems vartotojams, kurie vertina ne tik maisto skonines savybes, bet ir jaučia poreikį valgyti sveiką, ekologišką maistą.
Jogurtas - svarbus kalcio ir baltymų šaltinis. Tai - sveikos mitybos garantas. Gerina žarnyno veiklą, valo nuo toksinių medžiagų, stiprina žmogaus imunitetą. Kalcis ypač reikalingas kaulams. Kitos medžiagos, esančios jogurte, stiprina kraujotaką ir širdies veiklą
Kalcis – vienas svarbiausių mineralų, be kurio mūsų organizmas negali normaliai funkcionuoti . Organizmas kalcio pats negali pasigaminti, todėl jo reikia gauti su maistu arba papildomai vartoti šio mineralo preparatus. Kalcis reikalingas mūsų kaulams ir dantims, būtinas širdies, inkstų bei kvėpavimo sistemos veiklos darnai.
Jogurtas - svarbus kalcio ir baltymų šaltinis. Kalcis reikalingas mūsų kaulams ir dantims, būtinas širdies, inkstų bei kvėpavimo sistemos veiklos darnai. Baltymai - gyvybės šaltinis. Baltymai – tai pagrindinė mūsų organizmo ląstelių ir audinių medžiaga.
Jogurto istorija siekia tukstantmečius - jau senovėje žmonės pastebėjo, kad tai vertingas, sveikatos ir ilgaamžiškumo teikiantis maistas. Šiandien gyvename alinami stresų, didėjančios taršos ir mūsų organizmui labiau nei bet kada reikia šio savijautą gerinančio, turtingo kalciu ir baltymais produkto. Nes kalcis stiprina mūsų kaulus, dantis, kitas organizmo sistemas, o baltymai – ląstelių ir audinių statybinė medžiaga.
Įpraskite - esate verti geriausio!
Švari, sveika aplinka, sveikas ir saugus maistas, sveika mityba – mūsų sveikatos, darbingumo, ilgaamžystės, gyvenimo kokybės pagrindas. Šiandien jau galime rinktis ir ekologiškus, ir sveikus produktus.
Ekologiški produktai neužteršti kenksmingomis cheminėmis medžiagomis - sunkiaisiais metalais, pesticidų likučiais, nitratų pertekliumi, antibiotikais, hormonais, jų sudėtyje nėra sintetinių maisto priedų - dažiklių, saldiklių, konservantų, emulsiklių ir kt. Ekologiški maisto produktai pranašesni ir tuo, jog vitaminų ir mineralų kiekiai juose yra didesni. Ekologiškame maiste nėra genetiškai modifikuotų organizmų. Ekologiškų produktų standartai draudžia juos naudoti šių produktų gamybai. Ekologinė produkcija yra griežtai reglamentuojama, kontroliuojama ir sertifikuojama valstybinių institucijų, taigi, ekologiškas maistas yra sveikesnis ir saugesnis, daugeliui netgi skanesnis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą